Ontdek Cornetto

Heerlijke hoorntjes

of Bekijk alle multipacks
Cornetto

Classico

Cornetto: hét favoriete ijsje uit een hoorntje. Een heerlijk krokante wafel met het karakteristieke chocoladepuntje. Het heerlijke vanille-ijs is gecombineerd met hazelnoten en chocolade om deze meest klassieke Cornetto zijn geliefde smaak te geven.

Cornetto

Aardbei

Cornetto: hét favoriete ijsje uit een hoorntje. Een heerlijk krokante wafel met het karakteristieke chocoladepuntje. Het heerlijke vanille-ijs is gecombineerd met een aardbeiensaus.

Cornetto

King Cone Vanilla

Soms ga je gewoon voor de stevige trek. Dat wordt dus Kingsize genieten van een supergroot vanille-ijsje overgoten met saus met chocoladesmaak.

Cornetto

King Cone Chocolate

De Cornetto King Cone wordt beschouwd als de koning van de Cones. Een extra groot ijsje voor een King Size plezier met haar romig chocolade-ijs overgoten met heerlijke chocoladesaus. Onweerstaanbaar met haar knapperige wafel en chocoladepunt. Doe jezelf een groot plezier!

Cornetto

Choc’n’Ball

Een mini- hoorntje met een bol heerlijk vanille-ijs omhuld met chocolade en besprenkeld met amandelen. Inclusief krokant wafeltje en de legendarische chocoladepunt! Het ideale ijsje om te delen met vrienden.