Ontdek Cornetto

Heerlijke hoorntjes

of Bekijk alle hoorntjes
Cornetto

Classico x6

Het beste van de Classico is dat deze nooit weggaat. Hij leeft voor altijd. Zes verschillende romige kroontjes rijkelijk overgoten met heerlijke chocolade en hazelnootstukjes, een knapperige wafel en natuurlijk als laatste de chocoladepunt.

Cornetto

Chocolate x6

Cornetto: hét favoriete ijsje uit een hoorntje. Een heerlijk krokante wafel met het karakteristieke chocoladepuntje. Het heerlijke vanille-ijs is gecombineerd met chocolade-ijs en besprenkeld met hazelnoten om deze zes onweerstaanbare Cornetto’s de finishing touch te geven.

Cornetto

Aardbei x6

Is er een fijner gevoel dan verliefd worden? Zes keer verliefd worden natuurlijk! Zes heerlijke vanille-ijsjes in een heerlijk krokante wafel met het karakteristieke chocoladepuntje, gecombineerd met een aardbeiensaus en witte chocoladekrullen.

Cornetto

Cappuccino x6

Mamma mia... Cornetto haalt een vleugje Italië bij je thuis met deze verrassende combinatie van zes Cornetto’s met cappuccino, vanille-ijs en knapperige chocoladestukjes omhuld met koffiesmaak. Een waar genot!

Cornetto

Classico x12

Het beste van de Classico is dat deze nooit weggaat. Zij leeft voor altijd. Twaalf verschillende romige kroontjes rijkelijk overgoten met heerlijke chocolade en hazelnoot stukjes, een knapperige wafel en natuurlijk als laatste de chocolade punt.

Cornetto

Premium Vanilla Shake x4

Heerlijk vanille-ijs met een zachte kern van chocoladesaus, verrijkt met krokante stukjes chocolade. Te verkrijgen in een verpakking van 4 heerlijke ijsjes.

Cornetto

Premium Cookie x4

Heerlijk ijs met de smaak van koekjes rond een verborgen zachte kern van chocolade, verrijkt met knapperige stukjes cookie mét een laagje chocolade. Een ware smaaksensatie die je echt moet uitproberen! Te verkrijgen in een verpakking van 4 heerlijke ijsjes.

Cornetto

Mini Classico x6

Uw favoriete Cornetto Classico in miniformaat. Heerlijk vanille-ijs gecombineerd met hazelnoten en chocolade. Natuurlijk ontbreken het heerlijke krokante koekje en het legendarische chocoladepuntje niet. Mini Classico is te verkrijgen in een verpakking van 6 heerlijke ijsjes.

Cornetto

Mini Choc’n’Ball x6

Een mini- hoorntje met een bol heerlijk vanilleijs omhuld met chocolade en besprenkeld met amandelen. Inclusief krokant wafeltje en de legendarische chocoladepunt! Het ideale ijsje om te delen met vrienden. Te verkrijgen in een verpakking van 6 heerlijke ijsjes.

Cornetto

Mix Mini x8

De meest beruchte combinatie van Cornetto: chocolade, caramel en Classico. Drie geweldige en super lekkere smaken in acht Mini Cornetto ijsjes. Onverslaanbaar in een nieuw Mini formaat!

Cornetto

Miniature x12

12 Cornetto mini’s-mini’s van 28ml als snack - ideaal om te delen. Classico of chocolade, voor ieder wat wils… Nog kleiner, maar voor maximaal plezier!